Πολιτική Ποιότητας

Πολιτική Ποιότητας

Σκοπός μας είναι με την βοήθεια της άριστης κατάρτισης και τεχνογνωσίας του προσωπικού μας και τον σύγχρονο εξοπλισμό της εταιρείας μας να παρέχουμε αξιόπιστα και έγκαιρα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας που αφορούν Εισαγωγή, Εμπορία και Ενοικίαση Μηχανημάτων Τεχνικών Έργων, Ανυψωτικών, Ανταλλακτικών και Εξαρτημάτων – Τεχνική Υποστήριξη.

Θεωρούμε ότι η ποιότητα και η αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών καθορίζουν και διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών μας, γι’ αυτό και θεωρούμε ότι η ποιότητα αποτελεί βασική φροντίδα και υποχρέωση μας. Έχουμε δεσμευθεί να φροντίζουμε για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας τόσο των προϊόντων, υπηρεσιών και διεργασιών όσο και του ίδιου του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας.

Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη, λειτουργία και συνεχής βελτίωση ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001:2015 που να εξυπηρετεί τις ανάγκες μας. Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας έχουμε σκοπό να το συντηρούμε, αναπτύσσουμε και βελτιώνουμε σε σταθερή βάση, με κύριο στόχο τη διαρκή εξασφάλιση της ποιότητας και την αύξηση της αξιοπιστίας των προϊόντων και υπηρεσιών μας, τη συνεχή εξασφάλιση της διαθεσιμότητας των πόρων μας για την άμεση τεχνική υποστήριξη, την αύξηση της αποτελεσματικότητας μας και τέλος την εκτέλεση των εργασιών μας και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τόσο τις καθορισμένες απαιτήσεις των πελατών μας, όσο και τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Για να το πετύχουμε αυτό:

  • Βελτιώνουμε συνεχώς τους υφιστάμενους μηχανισμούς και διεργασίες εμπλουτίζοντας αυτές με νέες, σύγχρονες και πρωτοποριακές για το χώρο, εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις και εμπειρίες μας.
  • Φροντίζουμε να είναι η πολιτική μας διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα διακηρύσσουμε την προσπάθεια μας για υψηλά επίπεδα ποιότητας στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας και για συνεχή βελτίωση.
  • Λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη μας τα θέματα ποιότητας σε κάθε νέα δραστηριότητα, νέο κλάδο / κατηγορία προϊόντων και υπηρεσία που αναλαμβάνουμε.
  • Παρακολουθούμε τις διεργασίες τις εταιρείας και θα εφαρμόζουμε τις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, όταν και όπου απαιτείται, για την επίλυση των προβλημάτων και την εξάλειψη λαθών και σφαλμάτων.
  • Κινούμαστε πάντα μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού, εμπιστοσύνης και εποικοδομητικής συνεργασίας και καλής επικοινωνίας όλων μας, διότι η Ποιότητα είναι υπόθεση όλων μας.

 

Για την επιτυχία της αποστολής αυτής δεσμευόμαστε:

  1. Η Διοίκηση της εταιρείας να συμβάλει στη μέριμνα για εξασφάλιση των μέσων και των πόρων που προάγουν την υπόθεση της ποιότητας σε κάθε δραστηριότητα.
  2. Η Διοίκηση και το προσωπικό να συμμετέχουν ενεργά στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών.
  3. Ο κάθε εργαζόμενος και προμηθευτής & συνεργάτης να συνειδητοποιεί τον σημαντικό ρόλο που η δική του εργασία έχει για την ποιότητα των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών και να τηρεί τις διαδικασίες με στόχο την βελτίωση του ίδιου και της εταιρείας.

 

 

 

Γενικός Διευθυντής

 

Ιωάννης Αποστολόπουλος

 

15 Μαρτίου 2018

 

Manitou ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Manitou ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΑMANITOU ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑMANITOU ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

MANITOU ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ MRT

Το γαλλικό εργοστάσιο Manitou B.F. , ο μεγαλύτερος κατασκευαστής τηλεσκοπικών φορτωτών , παρουσίασε για πρώτη φορά στην παγκόσμια αγορά ,πριν από περίπου 20 χρόνια , τον περιστρεφόμενο τηλεσκοπικό φορτωτή και την σειρά MRT . Ένα μηχάνημα πολλαπλών εφαρμογών που έθεσε νέα δεδομένα στην αγορά αυτή .Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σύστημα περονών για την διαχείριση φορτίων , με κάδο φόρτωσης υλικών , με υδραυλικό βαρούλκο για την ανύψωση φορτίων , με πλατφόρμα εργασίας για την ανύψωση προσωπικού καθώς και από μια σειρά άλλων εξαρτημάτων προσφέροντας λύση σε πολλές εφαρμογές .

Σήμερα  η Manitou προσφέρει την πληρέστερη σειρά περιστρεφόμενων τηλεσκοπικών μηχανημάτων φόρτωσης και ανύψωσης  ,αποτελούμενη από 7 μοντέλα με ύψη φόρτωσης μέχρι και τα 32 μέτρα και ανυψωτικής ικανότητας ως 5,5  τόνους .

ΤΥΠΟΣ ΥΨΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΥΨΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ
ΜΕ ΠΕΡΟΝΕΣ ΜΕ STD ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
MRT 1440 EASY  13,80 m  15,80 m

 4.000 kg

MRT 1640 EASY

 15,80 m

 17,80 m

 4.000 kg

MRT 1840 EASY

 17,90 m

 19,90 m

 4.000 kg

MRT 1850 PRIVILEGE

 17,90 m

19,90 m

5.000 kg

MRT 2150 PRIVILEGE

 20,60 m

22,60 m

5.000 kg

MRT 2540 PRIVILEGE

 24,60 m

26,60 m

4.000 kg

MRT 3255 PRIVILEGE  31,60 m 33,60 m

5.500 kg

 

Τα μοντέλα της σειράς EASY ,είναι εφοδιασμένα με πετρελαιοκινητήρες PERKINS ,ισχύος 101 Hp ,και είναι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν άνεση και ευκολία στη χρήση τους . Η σειρά  PRIVILEGE με κινητήρες MERCEDES ισχύος από 150 Hp ως και 216 Hp , διαθέτει τα πλέον εξελιγμένα συστήματα ελέγχου ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και των πλέον απαιτητικών χρηστών  .

Η μετάδοση της κίνησης σε όλα τα μοντέλα της σειράς MRT πραγματοποιείται υδροστατικά ,μέσω μεταβλητής αντλίας υψηλής απόδοσης . Αυτό επιτρέπει την ακριβέστερη προσέγγιση και μετακίνηση με απόλυτη ασφάλεια . Η αυτόματη ρύθμιση της παροχής στην αντλία σε συνδυασμό με το μεταβλητής χωρητικότητας υδραυλικό μοτέρ , προσφέρουν απόλυτη ισορροπία μεταξύ ταχύτητας και δύναμης .

Εσωτερικά έχει δοθεί μεγάλη σημασία στην εργονομία ,άνεση ,ασφάλεια και αισθητική . Η ευρύχωρη καμπίνα με μέγιστη ορατότητα σφαιρικά ,το ρυθμιζόμενο κάθισμα με ανάρτηση , το σύστημα κλιματισμού , επιτρέπουν στον χειριστή την άνετη και ξεκούραστη χρήση του μηχανήματος . Η ψηφιακή οθόνη ελέγχου , ενημερώνει τον χειριστή για όλες τις λειτουργίες του μηχανήματος ,καθώς και τον προειδοποιεί για τυχόν δυσλειτουργίες μέσω του συστήματος αυτοδιάγνωσης βλαβών .

Η ασφάλεια στους περιστρεφόμενους τηλεσκοπικούς φορτωτές ,είναι το σημαντικότερο ζήτημα που καλύφθηκαν να λύσουν οι σχεδιαστές , καθώς πρόκειται για μηχανήματα που προορίζονται για χειριστές όχι τόσο εξοικειωμένους με μηχανήματα ανύψωσης φορτίων και προσωπικού . Η Manitou πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα , τοποθέτησε σύστημα ασφαλείας όμοιο με αυτό που διαθέτουν οι τηλεσκοπικοί γερανοί , προσφέροντας στον χειριστή όλες τις στιγμές πληροφορίες σχετικά με την θέση και την κατάσταση του φορτίου στον χώρο , την κατάσταση του μηχανήματος , την εξάρτηση που χρησιμοποιείται ,ταυτόχρονα βέβαια ,το σύστημα αυτό αποτρέπει την ανύψωση φορτίων που υπερβαίνουν τις δυνατότητες του μηχανήματος , διακόπτοντας αυτόματα όλους τους επικίνδυνους χειρισμούς .

Όλα τα μοντέλα περιστρεφόμενων τηλεσκοπικών φορτωτών της Manitou , είναι εφοδιασμένα με σύστημα ταχείας σύνδεσης και αποσύνδεσης εξαρτημάτων . Ο χρόνος εναλλαγής εξαρτημάτων είναι μικρότερος των 60 δευτερολέπτων . Η Manitou έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό τμήμα τεχνολογικής έρευνας και ανάπτυξης εξαρτημάτων για τους τηλεσκοπικούς φορτωτές . Αποτέλεσμα είναι η δημιουργία πλήθους εξαρτημάτων που ικανοποιούν  τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών χρηστών . Έτσι στα πολυμηχανήματα αυτά μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα , περόνες , κάδοι φόρτωσης υλικών , πλατφόρμες εργασίας διαφόρων τύπων είτε αυξάνοντας το ύψος εργασίας μέχρι και 10 μέτρα είτε επιτρέποντας την χρήση τους κάτω από γέφυρες , υδραυλικά βαρούλκα με ή χωρίς προεκτάσεις , κάδοι μεταφοράς σκυροδέματος , εξαρτήματα τοποθέτησης πλαισίων σε σήραγγες και μια σειρά από άλλα εξαρτήματα για πολύ ειδικές χρήσεις .

Η δυνατότητα περιστροφής τους σε συνδυασμό με το πλήθος των εξαρτημάτων που μπορούν να εφαρμοστούν , επιτρέπουν την χρήση των τηλεσκοπικων φορτωτών την Manitou σε πολλές εφαρμογές .

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕΙΡΑΣ MRT 

Νέες Εγκαταστάσεις για την Αποστολόπουλος Ηλίας & ΣΙΑ Ο.Ε

Νέες Εγκαταστάσεις για την Αποστολόπουλος Ηλίας & ΣΙΑ Ο.Ε

Η εταιρία ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εργοστασίων Manitou, Mustang, Yanmar, Gordini, Metalmec και Simex για την Ελλάδα, στην συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας της στον χώρο των μηχανημάτων έργων, μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής, στο 18ο χλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ (στο ρεύμα προς Κόρινθο).

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με εύκολο parking και άνετη πρόσβαση, σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε, να συζητήσουμε και να σας ενημερώσουμε για τα νέα μοντέλα των εταιριών που αντιπροσωπεύουμε και να δώσουμε λύση στα προβλήματά σας χρησιμοποιώντας τις αρτιότερες λύσεις.

Στις νέες μας εγκαταστάσεις θα βρείτε ευρεία γκάμα προϊόντων και ανταλλακτικών, καθώς και τεχνικές συμβουλές από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση και τους δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, η εταιρία μας έχει προσαρμόσει τις τιμές των προϊόντων της, παρέχοντας ειδικές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις όχι μόνο στα μηχανήματα αλλά και στα αναλώσιμα είδη και ανταλλακτικά.